Vissza

Kerékpáros átjárás biztosítása a Szász Károly utca felől a Keleti Károly utca irányába

Leírás

A Szász Károly utcában kerékpáros nyomvonal vezet északra, az utca északi végében bubiállomás is van. Ugyanakkor a Mecwart liget, Keleti Károly utca felé, illetve a Margit körúttra a Széna tér felé szabályosan csak a kerékpár zebrán való áttolásával, illetve jelentős kerülővel lehet eljutni. Az északnak haladás egyedüli kerékpáros alternatívája, hogy a Szász K. u. déli végében a Varsányi Irén utcára kanyarodva, a Kacsa utcán majd a Horvát utcán és a Margit körúton keresztül, kb. 750 méteres kerülőt megtéve jut el az utca kb. 20 méterre levő túloldalára.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Lehetővé teszi a kerékpáros átkelést a Margit körút déli és északi oldala között. (Erre egyébként a Bem József utca és a Lövőház utca között egyáltalán nincs lehetőség, és a Szász Károly utcánál az északról délre való átkelés is csak bonyolultan oldható meg.)

Helyszín

Margit krt. Szász K. utca

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2164
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
II. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Fejes László, 2023.11.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás