Vissza

Kutyafuttató méret növelés a II. János Pál pápa téren

Leírás

A II. János Pál pápa téren jelenleg két kutyafuttató van, de mindkettő mérete - a park méretéhez viszonyítva, nagyon kicsi. Az ötlet a két kutyafuttató méretének a megnövelése, vagy egy nagy kutyafuttató kialakítása.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Jelenleg az egész tér kutyafuttatóként üzemel. Ez érthető, hiszen az ott lévő két kutyafuttató mérete nem megfelelő, különösen a tér méretéhez képest. Viszont ennek következménye számos konfliktus a kutyatartók és a kisgyerekes családok között (nem harap a 30-40 kg-os kutya), ill. a kutyatartók és a fenntartók között: a tér számos pontján a kutyák gödröt ásnak, kikoptatják a füvet, tönkreteszik a növendék fákat. Amennyiben megvalósul az ötlet, mind a kutyatartók, mind a gyerekes családok/nem kutyatartók számára kedvezőbb feltételek alakulnak ki ahhoz, hogy a teret konfliktus-mentesen - és megszorítások nélkül - használhassák.

Helyszín

II. János Pál pápa tér

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2152
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Anda Gábor, 2023.11.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás