Vissza

Biztonságos, tiszta Élessarok

Leírás

Nagyobb szemetesek kihelyezése lenne szükséges. Olyan kamera rendszer telepítése, melyekkel lehetne a forgalmat, embereket figyelni.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Sok ember és autó közlekedik az élessaroknál. Sokszor a szemetesekből esik ki a hulladék, mert nagyon tele van. Nagyobb szemetesek kihelyezése lehetővé tenné, hogy ne essen ki és ne fújja el a szél a hulladékot. A sok ember szubjektív biztonságérzete is nőne, ha kamerával megfigyelt terület lenne.

Helyszín

Élessarok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A területen a X. kerületi felügyelet látja el a közterület-felügyeleti feladatokat, tájékoztatásuk alapján tervezik a helyszínen térfigyelő kamera telepítését. A hulladékgyűjtők kihelyezése a BKM Nonprofit Zrt. és a Főpolgármesteri Hivatal közszolgáltatása keretében történik, ezért nem támogatjuk, hogy az ötlet közösségi költségvetésből valósuljon meg. Javasoljuk, hogy a hulladékgyűjtéssel kapcsolatos igényét jelezze a bakos.richard@budapest.hu emailcímen.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2150
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
X. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Demeter Ferenc, 2023.11.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás