Vissza

Haller utca/ Soroksári út, HÉV aluljáró

Leírás

A Haller utca/ Soroksári út kereszteződésénél a Duna Medical Center melletti kis köz, illetve a Gizella sétány Haller utcai kikötője közt van egy lezárt aluljáró, mely egyszerűbb kijutást biztosít a Duna-partra. Feltételezhetően a Duna Medical Center épülése miatt lett lezárva. Szeretném indítványozni ennek az aluljárónak az újbóli megnyitását, illetve rendbe tételét.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Ötletem könnyebben megközelíthetővé teszi a Duna-partot/ Gizella sétányt a IX. kerület lakóinak és az irodák dolgozóinak számára, melyre jelenleg csak 1-1 km kerülő megtételével van lehetőség a Boráros téri, illetve Müpa - Nemzeti Színház HÉV megállónál. Ezzel egységesebbé is válhat a Duna-part, valamint a Bajor Gizi park. Jelenleg a HÉV város felőli oldalán egy szabadidő töltésére nagyon alkalmas szép sétány és park helyekedik el, míg ezzel kontrasztban a HÉV Duna felőli oldala a néhány futót és áthaladó kerékpárost leszámítva kietlen, elhagyatott. A könnyebb megközelítés sokat javítana a jelenlegi állapoton.

Helyszín

maps.app.goo.gl/XeiRpcCE9siS1Kec7

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2147
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
IX. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Szűcs Viktor, 2023.11.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás