Vissza

Ötletem a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmi út baleset esetén nyíthatóvá tétele lenne!

Leírás

Ötletem a Liszt Ferenc repülőtérre vezető yorsforgalmi út egyes helyein mobil nyíthatóvá való tétele lenne! Mivel ezen az útszakaszon ha baleset történik az több kilométeren teljesen elrekeszti a forgalmat hatalmas dugót alakít ki ! Ez a nyitás fontos lenne hogy az adott útszakaszt a mentőegységek is könnyeben megközelíthessék és megnyissák a forgalmat ez által pedig ez a nagyon hosszú útszakasz nem lenne hermetikusan elzárva bármilyen közlekedési baleset esetén! Persze inkább ne történjen ilyen baj!, de könnyebb lenne felszabadítani ezt az útszakaszt ami mentesítés a teljes wlzártságot és könnyebbé tenné a megközelítést a segítségnyújtásra.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A teljes lakosságnak segítene mindazoknak akik ezt az útszakaszt rendszeresen, de akár csak zoknak is akik alkalmanként használják.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Az ötlet megvalósítása folyamatban van az Építési és Közlekedés Minisztérium projektjeként. Az ötlet emellett forgalomszabályozási kérdést érint, ami a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2145
Kategória
Helyi - kis ötlet
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Ujvári Hajnalka, 2023.11.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás