Vissza

Központi fővárosi közterület felügyeleti telefonközpont létrehozása

Leírás

Egy köponti, minden budapesti lakossal megismertetett telefonszám létrehozása, amit közterületi problémák esetén ingyenesen hívni tudnának az emberek.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Minden kerületben más a közterület felügyelet telefonszáma és ha utaznak az emberek a városban, követhetetlen, hogy melyik kerületben éppen kit kell híni probléma vagy bejelentés esetén. Illetve kerületeken belül is vannak eltérések, mert a jelenlegi bürokratikus illetékesség átláthatatlan káoszában nem tudhatja egy állampolgár, hogy ki hol éppen miért felel. ha lenne egy központi szám amit mindenki hívni tudna és ott megtenné a bejelentést, akkor a központban dolgozó kolléga az általa elérhető térkép és illetékességi lista tudatában közvetíthetné az illetékes szolgáltató felé a bejelentett problémát, hogy azokat mihamarabb javítani tudják. Ez a szolgáltatók munkáját is segíthetné a problémák felkutatásában a lakosok segítségével.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2135
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Bárány Attila, 2023.11.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás