Vissza

Kerékpársávok kialakítása főútvonalak mentén

Leírás

főútvonalakon komolyabb átalakítások nélkül, esetleg a sávok újraosztásával kialakíthatóak lennének kerékpársávok, hogy ott biciklivel is közlekedni tudjanak az emberek

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Jó néhány helyen nincsenek tekintettel az autósok az arra közlekedő kerékpárosokra, így az autók mellett lehetetlen kerékpárral közlekedni. már meglévő biciklis útvonalakat köthetnének össze ezek a szakaszok, amivel így egyre összefüggőbb hálózatot alkothatnának.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A korábbi évektől eltérően nem kerülhetnek konkrét helyszín megjelölése nélkül szavazólapra olyan ötletek, amelyek kifejezett célja a város valamely pontjának – helyszínének – megváltoztatása, így az ötlet a városi épített infrastruktúrát lényegesen befolyásolja, és várható megvalósítási költsége sem állapítható meg a megvalósítás helyszínének ismerete nélkül. Az ötletben leírt cél, tevékenység ugyanakkor számos, a Helyi nagy vagy a Helyi kis ötlet kategóriában szavazólapra kerülő javaslatban tükröződik.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2134
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Bárány Attila, 2023.11.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás