Vissza

Hó ágyus - szánkó - és szabadidő park(ok)

Leírás

Eredetileg a Népligetre gondoltam, mint helyszín, hiszen régebben, amikor volt még tél/hó rendesen ide jártunk is ki szánkózni, de több helyre is lehetne ilyet telepíteni. van is ilyenre példa Szolnokon is (travelo.hu/tura/20210115-magyarorszag-szolnokon-is-bevetettek-a-hoagyukat.html) . Városliget, de több kerületben van olyan domb, amit ha van hó szívesen használnak szánkózásra, téli élményekre, stb. Ezek mind mind lehetséges helyszínek lehetnek. Az én elgondolásom annyiban több, hogy nem csak a szánkózás/síelés lehetőségét jelenthetné, hanem pl.: hóember építések- versenyek lehetnének. akár kisebb igazi téli/ karácsonyi hangulatú vásárok,....

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

mert az itteni családos és nem családos emberek is ki élvezhetik a hó örömét. Az itteni lakosok boldogabbak lehetnének. a korcsolyapályák mellett ez újabb atrakció és egyelőre kiaknázatlan. Idegenforgalmi szempontból is jó.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2117
Előzetes kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Winkler Ákos, 2023.11.22.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás