Vissza

Fedelet a köztéri kukákra

Leírás

Minden köztéri kukára kellene fedél - akár utólagos felszereléssel, akár a szemetesek újra cserélésvel. Hasonló kezdeményezés megvalósult a Hajógyári-szigeten is (több-kevesebb sikerrel).

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Számos köztéri kukán nincs semmilyen fedél. Ezért nyáron kellemetlenné tud válni a szaguk, és sokszor a madarak is széthordják a tartalmukat. Ez minden járókelőnek és lakosnak kellemetlenséget okozhat. A megoldás egyszerűen kivitelezhető, és megvalósítható bármelyik kerületben.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2104
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Wittinger Bálint, 2023.11.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás