Vissza

Együtt a könnyebb parkolásért, a zöld területek fenntartása mellett.

Leírás

A XV. kerület Páskom Park mögötti nem használt üres földterületre javasolt lenne egy nagyobb de akár több kisebb mélygarázs megépítését. A környéken sok 10 emeletes Panel épület található melyeknek lakói már nem tudják megoldani a gépjárműparkolást sem szabályosan de sajnos már szabálytalanul sem. A kihasználatlan területen létrehozott mélygarázs(ok) megoldást nyújtanának a problémára és a Városligethez hasonlóan a földfelszínen található zöldterület megmaradhatna. Véleményem szerint az ott lakó közösség akár havidíjas konstrukcióban is előszeretettel használná a mélygarázs parkoló(ka)t. A gépjárművek időjárástól védett helyen zavartalanul parkolhatnának a zöldterületek fenntartása mellet. Az éves üzemeltetése a parkolóhelyek bérbeadásának összegéből fenntartható lenne.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A környéken megtalálható több tucat panel épület lakóinak parkolási problémáit megoldaná mindamellett, hogy zöldterületet nem vennénk el.

Helyszín

Budapest XV. kerület Páskom Park
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2103
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Együtt a XV. kerületi Parkolásért Együtt a XV. kerületi Parkolásért, 2023.11.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás