Vissza

a piac jobb megközelítése a metróból.

Leírás

A piac és a metró jobb megközelítése a Gogol utcai feljáróból akár mozgólépcsővel vagy rámpával, vagy lifttel. Ez vonatkozik a másik oldalon levő feljáróra is.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Nagyon sok idős ember jár a Lehel csarnokba vásárolni még távolabbról is. Nagy gondot jelent, hogy nem lehet megközelíteni a metrót mindkét oldalon csak lépcsőn keresztül. Különösen akkor problémás, ha nehéz csomagokkal utazna, vagy a babakocsival utazó nem tudja fel-le cipelni a kocsit. A Viktor Hugo utcai feljárónál van ugyan 2 lift, de egyik sem megy fel a felszínre. Van ugyan egy harmadik lift is ami az aluljáróból a felszínre visz, de annak a megközelítése messze van a csarnoktól és a lefelé menő lifttől, különösen a rokkantak, az öregek és a sok csomagot cipelők számára. Miután bevásárolni járnak oda az emberek, feltételezhető, hogy nem egy kilót cipelnek.

Helyszín

lehel téri metro megálló
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2101
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Tóth Lászlóné, 2023.11.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás