Vissza

A BUD Arénához vezető biztonságos sétány létrehozása a Thököly út felől

Leírás

Az NBIes PLER otthona csak egy saras úton érhető el a gimnáziumi parkolót leszámítva, ami veszélyes. A sétány kialakítása térkövezés kis szegélyezéssel. Nem csak az Aréna nagy számú látogatóját 710-1000 néző meccsenként+ egyéb kulturális és kerületi rendezvények, koncertek, bálok, jótékonysági események, választási események -, a sármentes, méltó megközelítést, de a közeli játszótérre érkezőket is szolgálná. A sétány megközelítéséig a Thököly út közösségi közlekedéssel ( 236 busz, 50-es villamos) már biztosított, a közvetlen gyalogutas elérés a projekt keretében nem került kialakításra.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A sétány kialakítása térkövezés kis szegélyezéssel. Nem csak az Aréna nagy számú látogatóját 710-1000 néző meccsenként+ egyéb kulturális és kerületi rendezvények, koncertek, bálok, jótékonysági események, választási események -, a sármentes, méltó megközelítést, de a közeli játszótérre érkezőket is szolgálná.

Helyszín

A Karinthy Gimnáziumtól a BUD Arénáig vezető sétáló utca, sétány
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2095
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Mezősi Gábor, 2023.11.19.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás