Vissza

Zöld Buszmegállók a 99-es busz vonalán

Leírás

A napsütésnek leginkább kitett megállókban akár a megállóra, akár önálló rácsozatra futtatott növényekkel történő árnyékolás.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A 99-es busz vonalán a II. János Pál Pápa tér M és a Vajda Péter utca közötti megállókban burkolt környezetben a nyári forróságnak kitetten helyezkednek el és nagyon nagy a hőszigethatásis. Továbbá jobb komfort érzetett nyújt az ott várakozóknak.

Helyszín

II. János Pál Pápa tér M - Vajda Péter utca (Villám utca)

Hivatal visszajelzése

Ahol lehet, növényekkel történő árnyékolásra törekszik a főváros, de más árnyékoló megoldás is szóba jöhet a probléma kezelésére a helyszíntől függően. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2077
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Kecskés László, 2023.11.17.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás