Vissza

környezetszennyezés megszüntetése (zaj,levegő szennyezés,kipufogógázok)

Leírás

A Czuczor utca lezárása ,forgalmának elterelése a lakóházak elől.A Rendőrség megközelítése után ugyanarra kellene kihajtani ,amerről behajtottak ,Haladás utca felől.A teljes Lőrinci forgalom és 8 autobusz jár itt, a garázsmenetek,a rossz autobuszok, az üres utas nélküli autobuszok ,mert a Gárdonyi utcai megállóba senki nem megy, és ott senki nem száll fel,viszont a Czuczor utca összes lakóját és a Ráday utca lakosait is állandóan és folyamatosan zavarja ez a forgalom.Kérem vessenek véget ennek az elviselhetetlen forgalmi helyzetnek.Köszönettel.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Környezetszennyezés (levegö és zaj )megszüntetése,egészségünk károsításának befejezése, házak rendeltetésszerű használata ,garázsok ki be hajtása lehetetlen, nem biztonságos a gyerekeknek az utcában közlekedniük a váratlan nagy forgalom miatt, pihenésünket lehetővé tennék, a szemközti lakópark forgalmi dugóit is megszüntetné ha be tudnának hajtani a garázsaikba.600 fő, Czuczor utca 40 fő, Ráday utca 80 fő.

Helyszín

Czuczor Gergely utca

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A közösségi költségvetés maximális, egy ötletre fordítható 120 millió forintos kerete nem elegendő még részlegesen sem a probléma kezelésére. A buszok visszafordulását, tárolását és megállását teljeskörűen biztosítani kell a közelben. A végállomási tartózkodót az új állapotnak megfelelő helyre át kell helyezni. A hálózat felülvizsgálata is szükséges egy esetleges módosítás esetén. Továbbá az ötlet forgalomszabályozási, a tömegközlekedés menetrendjére/hálózati kialakítására vonatkozó kérdést érint, ami a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2068
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Romhányi Zsuzsanna, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás