Vissza

Kultúra, művelődés

Leírás

Kultúra terjesztése színházi előadásokkal, komoly és/ vagy könnyűzenei koncertekkel. Kultúrális előadások szervezése, könyvek cseréje, becsületkasszás vásárlás lehetősége legyen itt. Ezeket ingyenessé tenni. Szakmai, hobbi tanfolyamok biztosítása.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A kultúra nagyon fontos minden embernek. Fejlődnek általa, így az élet minden területén pozitív hatással van az emberekre. Kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség is egyben. Az egészségünkre, munkahelyi teljesítményünkre is hatással van ha egy jó programon részt vettünk, feltöltődtünk. Sok párbeszéd lehetne emberek közt erről a témáról, így komoly ismerettségek kialakulhatnak. Javít az emberek hangulatán egy ilyen lehetőség. Fontos, hogy ingyenesen lehessen ezt elérni. Így azok az emberek is élvezhetnék a kultúrát, programokat, akik nem tudják ezt megfizetni. Sok embernek nyújthatna kikapcsolódást, feltöltődést, élvezetet. Itt valóban lehetne az emberekért sok jót tenni.

Helyszín

Újhegy és környéke

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A helyi érdekeltségű kulturális események szervezése nem fővárosi közfeladat, a kerületi önkormányzatok és művelődési házak (ebben az esetben az Újhegyi Közösségi Ház és a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ) foglalkoznak ezzel. Helyi közösségi, kulturális események megvalósításához a Fővárosi Önkormányzat Budapest Tuning projektje biztosít pályázati lehetőséget: https://www.budapesttuning.hu/
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2063
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
X. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Demeter Ferenc, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás