Vissza

Környezetvédelm, oktatatás

Leírás

Az önkormányzat biztosíthatna egy irodát, kisebb objektumot, ahol egy főállású ott dolgozó segít a környezetvédelemben fontos információk terjesztésében, brossúrák osztogatásában.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Ez a megvalósúlt ötlet komolyan hozzájárúlna az emberek nézeteinek pozitív fejlődésében. Itt sok ember felvilágosítást, információt kaphatna, hogy lehet a levegőt, vízet, földünket óvni minden szennyezéstől. Fel lehet hívni az emberek figyelmét az újrahasznosításra, földünk természeti kincseinek óvására. A sok különböző hulladék megfelelő kezelésére, illetve a szemét visszaszorítására lehet felhívni minden korosztály figyelmét. Nem csak a gyerekek, hanem az idősebb korosztály is fontos információkhoz juthatna. A környezetvédelem mellett a gondolkodás fejlődése is pozitív hatással lehetne mindenkire. Így élhetőbbé, tisztábbá téve fővárosunkat. Felelősségteljesebb szemlélet kialakítás is elindulhatna. Minden pozitív hatással lenne fővárosunkra.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2062
Előzetes kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Demeter Ferenc, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás