Vissza

Polgári Parlament

Leírás

A fejlesztés tartalma egy olyan internetes oldal, platform létrehozása, ahol megfelelő biztonsági intézkedés, regisztrálás mellett, minden magyar ember elmondhassa a véleményét bármiről. Írás formájában vagy akár online formában, részt vehessen parlamenti vitákban, ötletelésekben.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Fontos, hogy az állampolgárok érezzék, hogy nagyon aktívan részt vehessenek fontos döntésekben. Ne négy évente legyen lehetőségük erre. Így éreznék az emberek, hogy fontos a véleményük, elképzelésük, ötletük. Ezzel a lépéssel újra visszakapnák az emberek a hitüket, reményüket, hogy fontos szereplői hazánk alakulásában. Nem csak statisztikákból lehetne az emberek véleményét tudni, hanem naprakészen, valós információk birtokába juthatnának az ország vezetői és minden ember. Ez egy 21. századi fejlődés lehetne. Mindenképpen az emberek és az ország javára fordulna ez a lehetőség.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2061
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Demeter Ferenc, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás