Vissza

Köztéri órák működtetése

Leírás

A köztéri órák a közösségi terek szerves tartozékai voltak a városképnek. Az átépítésekkel ezeket leszerelték vagy működésképtelenné váltak. A találkozási pontokon energiatakarékos ún. Forgó órák elhelyezésével hőmérsékleti, levegőszennyezettségi vagy közlekedési adatok és információk gyors közzétételét is lehetővé tennék, esetleg ingyenes wifi pontok lehetnek. A nagy felületű tájékoztatás a csökkent látó képességű embereket is segítené. Helyszín javaslataim a pesti körúti csomópontok, budai oldalon Alkotás utca, Attila út, Várnegyed, Budaőrsi út.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
206
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
100 Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás