Vissza

Moduláris, könnyen karbantartható közvécé mintaprojekt

Leírás

Egy kompakt, moduláris, cserélhető elemekből álló közvécé mintaprojektet, amin tesztelni lehetne hogyan lehet a leghatékonyabban hosszú távon tisztán, újszerű állapotban tartani egy közvécét, és később akár ebből egy egész rendszert létrehozni.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Gyakran előfordul, hogy egy új közvécé megnyitása után csak néhány hétig, hónapig néz ki kultúráltan, és néha már egy-két év után teljesen vállalhatatlan állapotba kerül. Ezt okozhatja a rövidtávú tervezés, az olcsó alapanyagok/kivitelezés és a karbantartáson való spórolás. Erre megoldás egy hosszútávra tervezett moduláris közvécé, aminek az alkatrészeit olcsón és könnyen lehet takarítani vagy cserélni. Ezzel egy olyan mintaprojekt jöhetne létre, amivel forradalmasítani lehetne az egész városban a közvécé rendszert, és ilyen szempontból, hosszútávon az egyik leghigiénikusabb várossá varázsolni Budapestet.

Helyszín

A helyszínt az ötletgazdával fogjuk egyeztetni.

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2044
Előzetes kategória
Helyi - kis ötlet
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Gajdó Kristóf, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás