Vissza

Zebrát a Korányi Sándor utcára!

Leírás

Új zebra elhelyezése táblával, útburkolati jellel. Az Illés utca és a Korányi utca találkozásánál hiányos a zebra, csak kettő van felfestve, így kényelmetlen körbemenni rajta, miközben az gyalogosok a Füvészkert felől akarnak áthaladni a Ludovika tér felé vagy fordítva. Ehhez vagy konkrétan a T elágazás harmadik zebráját kellene elhelyezni, vagy pedig egy újat létesíteni a Korányi utcán keresztül a Természettudományi Múzeum előtt elmenő úthoz vezetően.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Biztonságos áthaladás szükséges a Korányi utcán keresztül a felesleges kitérők nélkül. Sokszor tapasztalható, hogy az utca közepén szinte folyamatos forgalmon keresztül kell áthaladni a Ludovika tér és a Füvészkert melletti járda között (valószínűleg teljesen szabálytalanul), ha az ember nem akar egy nagyot kerülni és a szükségesnél eggyel több zebra előtt megállni, várakozni. Erre egyszerű megoldást nyújtana, ha a kereszteződés kiegészülne a harmadik zebrával. Ezzel a Ludovika térhez is egy fokkal "közelebb kerülhet" a Füvészkert.

Helyszín

Korányi Sándor utca

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Az ötletben javasolt terület tervezése jelenleg zajlik, ennek lezárulta után lesz lehetséges mérlegelni, hogy milyen további fejlesztések illeszthetők ehhez.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2042
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Oláh Tamás, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás