Vissza

Kerékpáros és gyalogos átkelő fejlesztése a Béke út-Tahi út kereszteződésében

Leírás

A Béke út-Tahi út kereszteződésében jelenleg egy veszélyes és szabályosan nem igazán használható kerékpáros és gyalogos átkelőhely található. Ezen átkelőhely fejlesztése biztonsági és praktikus szempontokból volna véleményem szerint kiemelten fontos.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A gyalogosok, kerékpárosok, autósok és busszal és villamossal közlekedők életét könnyítené meg, ha ez az átkelőhely vagy minimum egyértelműbben lenne jelezve a közlekedők számára vagy a mostanihoz képest sokkal fejlettebb formában.

Helyszín

Béke út-Tahi út kereszteződése

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2037
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Hegyi Ede, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás