Vissza

Fedett, zárható biciklitároló zöld tetóvel

Leírás

A Gyöngyosi sétányon (a Számítástechnikai Általános Iskola közelében) szeretnénk egy fedett, zárható, zöld tetős biciklitárolót, hogy a már egyre jobban terjedő alternatív közlekedési módokkal összhangban maga a bicikli biztonságos elhelyezése se jelentsen gondot. Így hátha még többen fognak biciklivel iskolába járni.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A gyerekek és a tanárok biztonságos helyen tudják tárolni a bicikliket, nem áznak meg, így akár télen is alkalmazható ez a közlekedési módszer, csökkentve az autózást.

Helyszín

Gyöngyosi sétány

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2035
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Kissné Varga Melinda, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás