Vissza

Ki-beszálló Pontok

Leírás

A főbb közlekedési csomópontokon (pl. metrók találkozásánál, Blahán, Deákon, Örs vezér terén, KÖKI-nél) legyen lehetősége az autósoknak közel a metrókhoz kirakni/felvenni utasaikat. Erre egy buszmegállónyi hely is bőven elég lehet, hiszen már jelenleg is buszmegállókban (tilosban) zajlik ez a tevékenység.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Rengeteg autós ma is így cselekszik, amiért néha-néha kap egy bírságot, ám rendszeresen feltartja (az elsősorban buszos) forgalmat. Amennyiben lennének legális ilyen kis szigetek, ahol autóval meg lehetne állni egy pillanatra, hogy kiszálljon valaki, vagy beszálljon egy ott várakozó személy az nagyban megkönnyítené az emberek életét. 1. egyértelmű lenne a ki- és beszállás helyszíne, nem kéne random a környéken keresgélni google térképen megfelelő pontot, ahol fel lehet valakit venni szabályosan. 2. kevesebb lenne a szabálytalanság. 3. Fontos hogy a közlekedési eszközökhöz közel legyenek ezek a pontok, mert épp azért mennek közel szabálytalanul az autósok, mert csak távol lehetne szabályosan megállni és akár idősek esetében az kifejezetten kényelmetlen és sokszor nehézséget is okoz.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2029
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Vincze Balázs, 2023.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás