Vissza

Révész utcai kültéri kerékpártároló

Leírás

Javaslom, hogy kerüljön egy kültéri kerékpártároló a Révész utca és a Népfürdő utca kereszteződéséhez, a páros oldal felőli oldalon, ahol a parkoló öböl már elkezdődik kiszélesedni, de még nincs egy autónyi hely, nem kezdődik el a parkolóhely felfestés sem (persze máshol is jó a közelben, ha ez a hely nem megfelelő). A tároló típusa az u alakú, kb 75 cm magas cső legyen (pl amilyen a Meder utcában is van, a BKK hajó volt kikötőjénél) , amiből 3-5 darab is elférhet az adott helyen srégen elhelyezve.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az utcában egy edzőterem van, ahova rendszeresen sokan járnak biciklivel és jobb híján a szemközti épület (Révész 18-22 szakasz) kerítésehez kötik ki a kerékpárt (erről képeket is mellékelek) . Az u alakú kerékpártároló pedig azért jó, mert ahhoz ki lehet kötni normálisan egy biciklit.

Helyszín

1138 Budapest, Révész utca 18-22 szakasz, Népfürdő utca kereszteződés

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2027
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Somodi Kinga, 2023.11.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás