Vissza

Zöld buszmegállók

Leírás

A korabbi, 14es villamos vonalan torteno zolditeshez hasonloan a 196os busz vonalan is jogosultsaga lenne az arnyekolasnak. A napsütésnek leginkább kitett megállókban akár a megállóra, akár önálló rácsozatra futtatott növényekkel történő árnyékolás.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Forrosagban kinszenvedes a betonplaccon varni a buszt. forgalmasabb megallokban nem csak a 196os buszra varokat erintene a tema, hanem mas vonalon utazokat, esetleg volanbuszra varokat is.

Helyszín

196os busz utvonala

Hivatal visszajelzése

Amennyiben egy adott helyszínen a növényekkel történő árnyékolás nem megvalósítható, más árnyékoló megoldás segíthet a problémán. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2025
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Kaliba Katalin, 2023.11.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás