Vissza

Járda kialakítása a III. ker.-i Flórián téri parkon keresztül

Leírás

Számos idős, valamint mozgásában korlátozott embert és kisgyermekes családot érint az a probléma, hogy a III. ker.-i Föld utca és a Flórián téri villamos- és buszmegállók között nincs jól járható gyalogút, ill. járda. Kerekesszékkel, gurulós bőrönddel vagy bevásárló kocsival, sőt gyermekkocsival egy teljes buszmegállót vagy egy hosszú villamosmegállót kell megtenni ahhoz, hogy akadálymentesen tömegközlekedési eszközhöz jussunk. A fentiekben említett két pontot összekötő egyenesben már a hetedik mezsgyét tapossák ki az emberek. A jelenleg meglévő gyalogút több szempontból is kifogásolható nyomvonalának elhelyezkedését, minőségét, rendeltetését illetően: - felgyülemlik benne a víz, ami néha befagy; - nagy kanyar van benne, ami fölösleges időveszteség; - szinte semmilyen lényeges közlekedési úthoz nem vezet a folytatásaként felfestett Szőlő utcai zebra; - nem a legideálisabb helyen keresztezi a két oldalán lévő parkírozót; - nincs közvilágítás.

Min szeretnél változtatni?

A fenti társadalmi csoportnak lehetőséget kellene biztosítani, hogy a leggyorsabban, a legbiztonságosabban és a legközelebbi útvonalon érhessék el a legközelebb található tömegközlekedési eszközt. A fotón piros csíkkal jelöltem a legrövidebb utat.

Helyszín

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2016
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás