Vissza

Új közösségi funkciók Újbudán, a Hamzsabégi sétányon

Leírás

A parkok mint közösségi terek az eddigiektől eltérő utcabútorokat igényelnek, új eszközöket a közösségi élethez, játékhoz, sportoláshoz és pihenéshez minden generációnak. Össze lehet és kell kapcsolni azt, hogy óvjuk meglévő természeti értékeinket, az aktív szabadidő-eltöltésre inspiráló új fejlesztéseket ösztönözzük, és mindezt kreatív fiatal alkotók és a felhasználók folyamatos együttműködésére építjük. Ennek egyik kísérleti helyszíne lehet a XI. Hamzsabégi út, Újbuda természetes zöld folyosója, ahol a tervezők a helyiek szokásainak és javaslatainak ismeretében új, többféleképpen használható, át is helyezhető utcabútorokat és egyszerűbb eszközöket kísérletezhetnek ki a jelenlegi kényelmetlen, kopott, unalmas padok és labdázó helyek helyett.

Min szeretnél változtatni?

A Hamzsabégi út Újbuda lakóinak most is kedvelt pihenő helye, a természetvédelmi értékek megóvásáért a helyiek sokat tesznek, de hiányoznak a különböző generációkat jól szolgáló, öteletes utcabútorok, sport- és játékeszközök

Helyszín

Hamzsabégi út

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A Hamzsabégi út néhány éven belül a Déli Körvasút építési területévé válhat, ezért a fejlesztés megvalósítását a Főváros felelősen nem tudja vállalni a helyszínen.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2014
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
8 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás