Vissza

Pozsonyi úti gasztrotérkép 2.0

Leírás

A Pozsonyi út mindig is különleges helynek számított Budapesten. Ebből a felbuzdulásból született meg ez a kedves térkép, ami ínyenc szemmel mutatja be Újlipótváros környékét. A Pozsonyi úti gasztrotérképre az újhullámos kávézótól a legjobb reggeliző étteremig tizenkét gondosan kiválasztott gasztrohely került fel. A finom helyek ajánlásán túl a térkép célja, hogy betekintést nyújtson a Pozsonyi út történelmébe is: egy izgalmas kihajtogatható rétegen a Pozsonyi út kétszáz évvel ezelőtti múltja tárul elénk, a modern városrész kialakulásának fő mozzanataival.A második verzió rácsatlakozna Budapest 150 éves szülinapjára. A térkép első verziója 2022 februárjában valósult meg. Ezt a térképet szeretnék frissíteni és új helyekkel feltölteni, ami a helyi vendéglátóegységek láthatóságának növelését ,egységgé történő kovácsolását és a budapesti lakók, újlipótvárosi lokálpatrióták jobb tájékozódását segíti. A térképen jelöljük a végán, gyerekbarát, kutyabarát, gluténmentes, laktózmentes helyeket.

Min szeretnél változtatni?

A vendéglátóegységek ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek (lakóház lakóival nézeteltérések, dráguló alapanyagok,munkaerőhiány, szakma hanyatlása, kis vásárlóerő, stb). Nincs platform, ahol megvitathatnék, segíteni tudnák egymást a nehéz időkben.

Helyszín

Újlipótváros

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A közösségi költségvetés nem használható egy konkrét termék vagy szolgáltatás megvásárlására (vagyis nem alkalmas arra, hogy saját termékünket, műtárgyunkat vagy szolgáltatásunkat adjuk el a fővárosnak). A nyertes ötletek megvalósításához szükséges termékeket vagy szolgáltatásokat a Hivatal a szokásos eljárások keretében szerzi be.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2011
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
2 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás