Vissza

Iskolautcák létesítése

Leírás

Annak ellenére, hogy a gyermekeiknet mindentől óvjuk, valójában rendkívül sokféle veszélynek tesszük ki őket, kezdve a légszennyezéssel, a zajszennyezéssel vagy a közúti veszélyeztetéssel. Szeretném, ha nyugat-európai városok mintájára a BKK kidolgozna egy olyan tervet, amely segíti az isolák környezetében a légszennyezettség csökkentését a reggeli és a délutáni órákban, megoldást talál a forgalmi torlódásokra és aktív közlekedési módok választására ösztönzi a gyermekeket és szüleiket egyaránt.

Min szeretnél változtatni?

A különböző egészségügyi ártalmaknak leginkább kitett korcsoportok védelme érdekében a bölcsődék, óvodák és iskolák közvetlen környezetében a reggeli és délutáni órákban nem lehetne gépjárművel közlekedni.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2000
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás