Vissza

Épüljön zebra a Ferenciek terén a Klotild paloták mellett!

Leírás

A Ferenciek terén lévő két aluljáró közül csak a metróaluljáró léte indokolt, a Klotild paloták mellett lévőre viszont nincs szükség. Szükség lenne viszont ott egy gyalogátkelőhelyre, melyet az idősek, a mozgásukban korlátozottak és a kisgyermekesek is tudnának használni. A Klotild paloták melletti aluljárót az új gyalogátkelőhely létesítésével együtt megszüntethetnék.

Min szeretnél változtatni?

A Ferenciek terén a Klotild paloták melletti átkeléshez nem lenne szükség kerülni a Petőfi Sándor utca vagy a Váci utca felé, emellett nem kellene a Klotild paloták melletti aluljárón sem átmenni.

Helyszín

Ferenciek tere

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötletet a Főpolgármesteri Hivatal nem támogatja, mert az aluljáró megszüntetése nagy költségű, alapvetően meghaladja e program kereteit. Az említett ponton az átkelő gyalogosok száma az aluljárót használók számából ítélve alacsony, ugyanakkor 100-100 méteren belül mindkét irányban van már felszíni átkelési lehetőség.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1997
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
V. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás