Vissza

Az Üllői utat keresztező gyalogátkelő létesítése a Nagykörút-Üllői út kereszteződés délkeleti részén

Leírás

A Nagykörút-Üllői út kereszteződés délkeleti részén hiányzik a gyalogátkelőhely. Emiatt kétféle módon lehet az egykori Kilián laktanya épülete felől a Corvin köz irányába eljutni: vagy az aluljárón keresztül, vagy a többi zebrán keresztül kerülve. Az aluljáró nem nyújt valódi megoldást a mozgásukban korlátozottak, az idősek és a kisgyermekesek számára, míg a többi zebrán keresztül túl nagy kerülőt kell tenni: összesen 7 zebrán kell egymást követően átkelni.

Min szeretnél változtatni?

Egy új, az Üllői utat keresztező gyalogátkelőhely létesítése a Nagykörút-Üllői út kereszteződés délkeleti részén percekkel rövidítené a kereszteződésen történő átkelést, emellett kevesebbet kellene gyalogolni.

Helyszín

A Nagykörút-Üllői út kereszteződés délkeleti része

Hivatal visszajelzése

A zebra kialakítását közvetlenül a Nagykörúti csomópontban nem tudjuk támogatni. A Főpolgármesteri Hivatal illetékes szakmai főosztálya a Kisfaludy utcához közelebb javasolja a megvalósítást. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1994
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás