Vissza

A Városliget és a Stefánia út közötti gyalogos és kerékpáros átkelés rendezése

Leírás

A Stefánia út - Ajtósi Dürer sor csomópontban új gyalogos és kerékpáros átkelőhely létesítése (esetleg a jelenlegi áthelyezése), hogy a dél-keleti oldali járdáról - ahol a kerékpárút maga is fut - közvetlen gyalogos és kerékpáros kapcsolat legyen Városligettel.

Min szeretnél változtatni?

A csomópont jelenleg felesleges várakozásra készteti a Stefánia út dél-keleti oldalán továbbhaladni kívánó gyalogosokat és kerékpárosokat, akik ráadásul a nem megfelelő infrastruktúra miatt a várakozásnál egymást és a járműveket is akadályozzák.

Helyszín

Ajtósi Dürer sor - Stefánia út kereszteződése

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1991
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás