Vissza

BÉRELHETŐ CARGO KERÉKPÁROK

Leírás

Te is használnál cargo kerékpárt, de nincs lehetőséged a tárolására? Javasoljuk, hogy a város különböző részein 10 helyszínen 1-5 teherkerékpár bérlése valósuljon meg úgy, hogy a foglalás az interneten keresztül történjen. Sokan ki tudnák váltani az autóhasználatot, ha lenne lehetőségük teherkerékpárok bérlésére. Az ilyen kerékpárok tárolása azonban sok városlakó számára nem megoldható, de egy bérleti rendszerben mindenki számára elérhetővé válna a teherkerékpár használat. A tárolásra, szervizelésre pályázat útján jelentkezhetnének a helyi szervizek, vagy a helyi önkormányzat is, ha tudják teljesíteni az előírt kritériumokat. A bérbeadás díjának fedeznie kell a bérbeadással kapcsolatos feladatokat, azaz hosszú távon önfenntartónak kell lennie.

Min szeretnél változtatni?

A cargo biciklivel nemcsak a közlekedést, hanem a szállítást is meg lehet oldani autó nélkül. És mivel bérleti rendszerről van szó, ezért a biciklik tárolása és szervizelése a szolgáltató dolga, nem a bérlőé.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1982
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás