Vissza

segítség a turistáknak

Leírás

a Budapest Hotel hatalmas vendégforgalmának nagy segítség volna, ha a Nyúl utcát követő megállót Budapest Hotelnek neveznék el. Nagyon hálásak a térképpel kezükben utazók, ha az utastársak kérés nélkül "beszólnak" nekik, hogy most szálljanak le a Budapest szállóhoz

Min szeretnél változtatni?

A turisták, ha nem áll meg a Nyúl utcánál a busz, gyakran tovább kénytelenek a Vasasig utazni, mert azt még megjegyzik hogy 2. megálló a Széll Kálmántól, de hogy Városmajor azt nem jegyzik meg.

Helyszín

Ötös busz egyik megállójának az átnevezése

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet valamilyen tevékenységnek/szolgáltatásnak a szabályozására irányul, ezért a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetés keretein belül nem kezelhető. A Budapesti Polgári Kezdeményezés (https://peticio.budapest.hu/) keretében beadható szabályozással, a város életével kapcsolatos javaslat. Emellett a BKK online bejelentő felületén (https://www.bkk.hu/visszajelzes/) is beküldhető a javaslat.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1979
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás