Vissza

Beton helyett zöld forgalomterelő elemeket a Kék Golyó - Istenhegyi kereszteződésbe!

Leírás

Jelenleg a Kék Golyó utca végénél több beton forgalomterelő elem szűkíti az úttestet az autósok számára a gyalogosátkelő és az Istenhegyi úttal való kereszteződés előtt közvetlenül. Ezeket a beton terelőelemeket kellene növényekre - bokrokra, virágokra cserélni, akár úgy, ahogy azt pl. a II. kerületi önkormányzat a Margit körút mentén is csinálta, ahol karók helyett virágládákat telepítettek. A kereszteződés egy fontos kerületi csomópont része, több busz és az 59-es villamos is megáll a közvetlen szomszédságban.

Min szeretnél változtatni?

Kevesebb beton lesz a kerületben, zöldebb lesz a kereszteződés. A környéken élőknek és az arra járóknak kellemesebb lesz áthaladni vagy csak elsétálni mellette.

Helyszín

Kék Golyó utca - Istenhegyi utca sarok

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1972
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás