Vissza

Tempo30-as belváros!

Leírás

Az Alkotás utca - Villányi út - Karolina út - Hamzsabégi út - Szerémi út - Könyves K. krt. - Hungária krt. - Róbert K. krt. - Vörösvári út - Bécsi út - Margit krt. - Krisztina krt. - Alkotás utca területen belül 30km/h sebességcsillapított terület kijelölése és a gépkocsival egyirányú mellékutcák kerékpáros kétirányúsítása. Első lépésként a program indulhat a Nagykörúton belüli területtel, majd az Akotás utcán belüli területtel. A hatékony folyamat érdekében a kerületi önkormányzatokkal való szoros együttműködés szükséges és javasolt.

Min szeretnél változtatni?

Budapesten számos lakóterületen él most is 30-as (sőt sokszor 20-as LPÖ) sebességcsillapítás, azonban a legsűrűbben lakott belvárosban sokan alapnak veszik az 50-70-nel száguldozást a mellékutcákban is.

Hivatal visszajelzése

Az ötletet támogatjuk, de a pontos helyszínek kijelölését csak az ötlet megszavazását követően, szakmai és kerületi egyeztetések mentén javasoljuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1971
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
360 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás