Vissza

Dózsa György út kerékpározhatósága

Leírás

Erős lehetőség a BKK és a Budapest Közút számára széleskörű forgalomtechnikai eszköztáruk tesztelésére a biztonságos, családbarát mikromobilitás, kerékpározás érdekében. Kiemelt cél a buszközlekedés és az autóval közlekedés javítása is, a közlekedési konfliktusok, stresszfaktorok enyhítése.

Min szeretnél változtatni?

A Dózsa György úton nincsen érdemi kerékpáros infrastruktúra, marad a szélső / buszsávban kavirnyálás és a gyakorlatilag KRESZ-sértő és mindenki számára (autóvezető) is veszélyes járdázás.

Helyszín

Dózsa György út

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1965
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
25 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás