Vissza

Biztonságos Pozsonyi út

Leírás

A Pozsonyi út Újlipótváros egyik legforgalmasabb, fővárosi fenntartású útszakasza. A Szent István parki zebra - a két park közötti szakaszon, a 76-os troli megállónál - pedig az a hely, ami az egyik legkevésbé biztonságos gyalogos átkelő, ahol naponta százak kísérleteznek a biztonságos átjutással. Ahogy az autósok a balesetmentes kifordulással a Balzac utca - Pozsonyi út kereszteződésben. Ezért van szükség balesetmentes, biztonságot nyújtó megoldásokra ezeken a helyeken úgy, hogy az ne akadályozza a tömegközlekedést. Például okos zebrára, domború tükörre, vagy más technikai megoldásokra.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
196
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás