Vissza

Belváros -Rákospalota - Kerékpársáv az Erzsébet-királyné útja - Kolozsvár utca vonalon

Leírás

Belváros -Rákospalota kerékpáros főútvonal hiányzó szakaszainak kiépítése a XIV - XV. kerületben. Kerékpársáv kiépítése illetve folytatása az Erzsébet-királyné útja - Kolozsvár utca vonalon. Jelenleg létezik a kerékpáros infrastruktúra a Róna utcáig - ezt kellene tovább folytatni kifelé a kerékpárosok által használt folyósón. A villamosmegállók mellett már úgyis nagyrészt 30 km-re van lekorlátozva a sebesség az autósoknak. Neuralgikus pont még a Körvasút alatti aluljáró, itt a járdákat is be kellene vonni a megoldásba.

Min szeretnél változtatni?

A Belváros megközelítésének nyilvánvaló, de nagyon hiányzó eleme a Róna utcától kifelé lévő zuglói részek esetében, illetve hatalmas segítség lenne a Rákospalotán élő és dolgozó kerékpárosoknak, hogy végre ki lenne jelölve a logikus belvárosi útvonal

Helyszín

Erzsébet királyné útja

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A kerületi visszajelzéseket is figyelembe vége az ötlet megvalósításának műszaki tartalma nem állapítható meg komolyabb tervezési tevékenységek nélkül, így a költség sem becsülhető reálisan.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1955
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
30 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás