Vissza

Randi-órát a Blahára: döntsünk közösen arról, hogy milyen legyen az új Randi-óra!

Leírás

Szükség van egy valódi Randi-pontra a megújult Blaha Lujza téren! A Randi-pont nem lehet más, mint a téren sokáig álló Randi-óra, de kicsit másként... Egy olyan Randi-órára van szükség, ami ugyan visszakacsint a régi Randi-óra hagyományára, de mégsem egy utánzata régi Blaha Lujza téri órának. Egy olyan Randi-órára van szükség, amit a város lakói egy szakmai-részvételi folyamat során közösen álmodnak meg. Budapest írjon ki ötletpályázatot az új Blaha Lujza téri "Randi-órára". A beérkező Randi-óra ötletek közül válassza ki előbb egy szakmai zsűri azokat, melyek közül a városlakók majd megszavazhatják azt, hogy melyik Randi-óra valósuljon meg a Blaha Lujza téren. Legyen a Blaha újra a budapesti találkák helyszíne: legyen itt egy közösen megálmodott Randi-óra!

Min szeretnél változtatni?

Hiányzik a Blaha Lujza térről egy olyan városképi elem, ami élettel tölti meg a teret. Itt a Randi-órának már hagyománya van, ezért újra egy Randi-órára van szükség: ezúttal viszont döntsenek a budapestiek arról, hogy milyen legyen az új "Randi-óra"!

Helyszín

Blaha Lujza tér

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A köztéri órákkal kapcsolatos fenntartási nehézségek miatt napóra felállítását támogatja az önkormányzat - ez találkozópontként jól működhet és izgalmasabb új elem a téren. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1945
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás