Vissza

Biodiverz növénykiültetést a Karolina út zöldsávjaiba

Leírás

Budapest XI. kerület Karolina út -Bocskai út (Ábel Jenő utca) és Villányi út között található zöldsávokban biodiverz, beporzóbarát, önfenntartó növénykiültetés. A fa nélküli, csak kaszálással, nyírással fenntartott zöldsávok esetében biodiverz növénykiültetéssel elérhető lenne a beporzóbarát, madárbarát, kisebb fenntartási költséggel rendelkező és az aszályos nyári hónapokban is élőbb és a jelenleginél mutatósabb zöldfelület kialakítása.

Min szeretnél változtatni?

Az ötlet megvalósításával a Fővárosi Önkormányzat megspórolja az évente többszöri fenntartási munkákat a területen, és az élővilág minden tagjának előnyösebb életközösség jönne létre.

Helyszín

Budapest XI. kerület Karolina út

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1937
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás