Vissza

Gyermekek felzárkoztatása

Leírás

A Zuglói Nagy Lajos Király útja 72. szám alatti közösségi térben szeretnénk rászoruló gyermekeknek,fejlesztéseket, tornákat,film vetítéseket, felvilágosító programokat létrehozni.Szüleiknek jogi tanácsokat adni mire jogosultak pl: lakás igénylés programban, milyen szociális támogatásra jogosultak. Szeretnénk munkába segíteni őket, a gyermekeket pályaválasztásban segíteni, előadások által.Születésnapot tartani azoknak akinek nincs erre lehetőségük,kézműves foglakozásokat,önkéntes fejlesztő pedagógusok bevonásával fejlesztő órákat tartani.Menstruációs szegénység programot tartani védőnők bevonásával.Havonta ruha börzét a rászoruló családoknak.Mikulás ünnepséget,adventi ünnepséget létrehozni.Kézműves foglalkozások, ünnepekhez kötődő tematikus napok,gyermeknap,iskola kezdéshez,pályaválasztáshoz segítség.Igyekszünk feltárni a segítségre szorulókat, és kideríteni hogy számukra mivel nyújthatjuk a legnagyobb, legcélratörőbb támogatást.

Min szeretnél változtatni?

Családok és gyermekek támogatása, mert hiszünk benne hogy minden gyermeket megillet az egyenlő, méltó bánásmód, függetlenül attól, hogy milyen anyagi körülmények közé születik.

Helyszín

Tündérpakk Alapítvány Közösségi tér

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet helyszíne nem fővárosi vagy kerületi tulajdonú, ezért az ötlet a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1924
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás