Vissza

Kerékpározz kor nélkül!

Leírás

Segítsünk, hogy az idősek vagy mozgásukban korlátozott emberek is élvezhessék a kerékpározás adta örömöt, felszabadultság, szabadság érzést. Ennek érdekében kísérleti jelleggel telepítsenek speciálisan erre a célra fejlesztett, más emberek szállítására alkalmas kerékpár-riksákat önkormányzati otthonokba, ahol hasonló emberek élnek. A kerékpárokat látogató családtagok, ápolók, vagy a környéken lakó közösség hajtaná, hogy mindenki élvezhesse a jó levegőn való biciklizést.

Min szeretnél változtatni?

Mozgássérült, mozgásképtelen, vagy szellemileg fogyatékos, sérült, valamint idősebb emberek számára (összefoglalva, akik nem tudnak kerékpározni) tudna örömet, szabadság, kiteljesülés érzést adni ez a program!

Feltöltött képek, dokumentumok

Kapcsolódó hivatkozás

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1922
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás