Vissza

HÉV átkelőhely kiszélesítés

Leírás

A Határ útnál lévő gyalogos átkelőhely kiszélesítése lehetővé tenné a kerekesszékkel és nagyobb, szélesebb kerékpárral közlekedők számára az átjutást. Több bolt, busz, egészségügyi intézmény, óvoda és iskola megközelítése sokkal könnyebb lenne. A környéken élők emiatt esetleg inkább választanák a biciklis közlekedést, biciklis szállítást vagy a kerekesszékkel közlekedést az autózás helyett és így a kerület környezetbarátabbá tételét is segítené.

Min szeretnél változtatni?

A kerekeszékkel és szélesebb, gyermekeket szállító biciklikkel, teherbiciklikkel nem kellene kerülni a forgalmasabb Mátyás király úti vagy Aquincumi átjáró felé.Biciklis közlekedés előnyösebbé válhatna, kerekeszékkel történő közlekedés lehetővé válna

Helyszín

Határ útnál lévő gyalogos HÉV átkelőhely

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet helyszínének tulajdonosa/fenntartója nem a főváros vagy egy kerület, hanem állami cég (MÁV-HÉV Zrt.), ezért az ötlet a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1920
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás