Vissza

közel húsz éves hiány pótlás kerékpárút szakaszok összekötésére

Leírás

A Borszéki utcában a kerékpárút egyszer csak véget ér és semmilyen jelzés nem mutatja, hogy kb. 300 méter után, ismét van kerékpárút. Ez az Egér út mellett halad, aztán ez is véget ér egyszer a szántóföldön. Ez megint csak így van kb. 20 éve! Pedig a szántóföld szélén, kb. 200 méter után a Repülőtéri útra lehet kijutni, ahonnan már igen könnyű eljutni a tavaly átadott BuBa-ra. Ennek budapesti szakasza egyelőre nincs benne a közeljövőben megépítendő kerékpárutak között, így az általam ajánlott útvonal kiváló lenne a centrum felől.

Min szeretnél változtatni?

évtizedek óta össze nem érő kerékpárutak összekötése minimális költséggel, ill. a szántóföldön végződő kerékpárút bekötése az újonnan kiépített hálózatba.

Helyszín

Borszéki utca Egér út

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Szakembereink visszajelzései alapján a Borszéki út átkötését tudjuk támogatni a közösségi költségvetés egy ötletre vonatkozó, 120 millió forintos keretéből. Az ötlet többi része a programon belül annak forrásigénye miatt nem valósítható meg. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1915
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
2 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás