Vissza

Kerékpárút-átvezetés kialakítása a Szabadföld út/Vidámvásár utca csomópontban

Leírás

A XVI. kerület legfontosabb kerékpáros hálózati elemén, a Szabadföld úti kerékpárúton a Vidámvásár utcánál hiányzik a kerékpárút-átvezetés. A kerékpárral közlekedők ma kénytelenek jobb híján a zebrát használni, ami gyalogos-kerékpáros konfliktusokhoz vezethet. Emellett a vonalvezetés is problémás, a gyógyszertárnál a kanyar beláthatatlan, balesetveszélyes. Javaslom tehát a hiányzó kerékpárút-átvezetés létrehozását és a lámpás csomópont átalakítását. Ezáltal komfortosabban és biztonságosabban lehetne keresztezni a Vidám vásár utcát mind gyalog, mind kerékpárral.

Min szeretnél változtatni?

A fejlesztéssel megoldódna egy régi hálózati hiányosság. Biztonságosabb és kényelmesebb lenne gyalog és kerékpárral közlekedni.

Helyszín

Szabadföld út - Vidámvásár utca

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1914
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XVI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás