Vissza

Vidampark.hu múlt-, és jövőbenéző információs oldal

Leírás

Valószínűleg nincs pénz új vidámparkot létrehozni, de a honlapját azért érdemes lenne működtetni. Ahová a múlt vidámparkos történelmét (Cserepes házban most volt kiállítás zuglo.hu/vurstlitol-a-vidam-parkig/) lehetne dokumentálni, és ahol az egyszer majd létrejövő új budapesti vidámparkról készült terveknek, bemutató anyagoknak lenne hely. (pl. volt terv Rákosrendezőre költöztetésről kb. 10+ éve) Lehetne lehetőség cikkeket beküldeni: - külföldi vidámparkok magyarra fordított hírei szerepelnének itt - élménybeszámolók, - más vidámparkos anyagok, egyfajta közös blogként. Így az oldal nem csak egy statikus oldal lenne, hanem új tartalmak is megjelennének rajta, bárki beküldhetne anyagot, ami moderálás után kikerülne az oldalra. Az oldalt kis költségvetésűre gondolnám pl. WordPress webmotorral működhetne.

Min szeretnél változtatni?

Ne feledkezzünk el arról, hogy egyszer volt egy vidámparkunk és legyen meg a remény arra, hogy egyszer újranyílik egy új helyszínen. A vidámparkos élet ettől még folyik, legyen lehetőség írások, élménybeszámolók beküldésére.

Kapcsolódó hivatkozás

Hivatal visszajelzése

A Főpolgármesteri Hivatal támogatja, hogy a hamarosan megújuló Budapest Portál (www.budapest.hu) egyik aloldalán a budapesti vidámpark történetének feldolgozott dokumentumai megjelenjenek. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1900
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás