Vissza

Budapest főváros kommunikációs mobil applikáció

Leírás

Az applikációban, már meglévő, bejáratott kommunikációs csatornák bejegyzéseinek megjelenítése a cél, hogy minél több emberhez eljussanak az információk a környezetükről. Ezek csak olvashatók lennének az appban, hozzászóláshoz be kell jelentkezni az adott közösségi oldal weboldalán vagy appjában. 3 szinten lennének hozzászólás listák: - Budapesthez kötődő - kerülethez, városrészhez kötődő - szomszédok (max. n Km-re lakók) Ehhez szükséges, Budapestről és az egyes kerületekről szóló bejáratott Facebook csoportok bejegyzéseit begyűjteni és az appban kilistázni. Erre lenne egy szerver, ami a FB csoportokból pl. óránként letölti a friss bejegyzéseket és az applikációnak elküldi.

Min szeretnél változtatni?

Egy felületen olvashatnánk azokat a tartalmakat, amelyek a városunkról, kerületünkről, közvetlen környezetünkről szólnak, és az ott élők hoznak létre. Helyi hírek, események terjesztésére ad lehetőséget, ezzel emberi kapcsolatok kialakulására is.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet eredeti formájában nehezen megvalósítható. Sok Facebook-csoport zárt, ahonnan nem lehetséges tartalmat továbbosztani. A bejegyzések kontroll nélküli összesítése stilisztikai, tartalmi összevisszaságot eredményezne, a folyamatos kontroll viszont rendkívül humánerőforrás-igényes.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1897
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás