Vissza

Budapest Event app

Leírás

Egy olyan applikációt létrehozni, amelyben kategorizálva vannak a program lehetőségek Budapesten. Koncertek, színházi előadások, hangversenyek... Lehetne csoportokat alakítani minden egyes eseményre, akik belépnek ezekbe, azok szervezhetnek előadás előtt pár órával egy összejövetelt, ahol megismerkedhetnek, összebarátkozhatnak egymással. A közös nevező adott, maga a kulturális esemény. :)

Min szeretnél változtatni?

Ezzel az applikációval naprakész lehetne minden budapesti a közelgő programokról és egyszerűen lehetne megegyező érdeklődési körrel rendelkező közösségeket teremteni.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1891
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás