Vissza

Fitness park Káposztásmegyeren

Leírás

Viszonylag kevés a sportolási lehetőség Káposztásmegyeren, ezért érdemes lenne a lakótelepen élők egészségének megőrzésére egy fitness parkot kialakítani. Sajnos a lakótelepen a valódi fitness terem is bezárt, ezért valóban szükség lenne hiánypótló céllal is egy ilyen fitness park létrehozása. A Külső Szilágyi úti járdán jelenleg is lehet futókat látni, egy fitness park jól kiegészítené a napi futási tevékenységet.

Min szeretnél változtatni?

Sajnos a fitness terem a Külső Szilágyi úti épületben a koronavírus járvány alatti lezárások következtében végleg bezárt, A megszűnt sportolási lehetőséget egy kültéri fitness parkkal lehetne pótolni.

Helyszín

Külső Szilágyi út

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1885
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás